Kupec potrjuje, da je seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja na spletni strani in da se z njimi strinja.
 1. PODATKI O PONUDNIKU
Spletno trženje na https://zbudiprodajalca.si izvaja podjetje KBX, Matjaž Kovačič s.p.. Družba je vpisana v sodni register Maribor pod matično številko 6077013000. Družba je zavezana za plačilo DDV (ID za DDV je SI22662626).
 1. NAROČILA
Kupec odgovarja za vse podatke, ki jih je posredoval v procesu naročanja. Ponudnik ne odgovarja za morebitne napake pri dostavi, ki nastanejo zaradi napačno posredovanega naslova ali drugih podatkov. Kupec po oddaji naročila prejme potrditev naročila po elektronski pošti, račun za naročeno gradivo pa prejme ob dostavi gradiva.
 1. ODPOŠILJANJE NAROČILA
Gradivo se dostavlja v kuverti ali kartonski embalaži. Naročeno gradivo ponudnik praviloma odpošlje dan po prejemu plačila za naročeno gradivo. Navedeni rok začne teči po prejemu plačila do 12. ure še isti dan, po 12. uri pa naslednji dan. Če naslovnik ob poskusu dostave ni dosegljiv, dobi pisno obvestilo o možnostih prevzema pošiljke.
Za izgubo ali poškodbo pošiljke odgovarja prevoznik, tj. Pošta Slovenije. Ponudnik v primeru poškodbe ali izgube pošiljke pošlje novo pošiljko, takoj ko je o tem obveščen. Kupec mora o poškodbi ali izgubi pošiljke obvestiti prevoznika ali ponudnika.
Pošiljke dostavlja Pošta Slovenije. Poštnino plača ponudnik in ni v kupčevo breme, razen če se kupec in ponudnik dogovorita drugače.
 1. VRAČILO NAROČILA
Kupec ima pravico vrniti naročeno gradivo v roku 15-ih dni od prejema pošiljke. Svojo odločitev sporoči na naslov matjaz@kbx.si. Naročeno gradivo mora kupec vrniti nepoškodovano in v nespremenjenem stanju, najpozneje v 5- ih dneh od obvestila o vračilu naročila.
Naročilo mora kupec vrniti na naslov KBX, Matjaž Kovačič, Kramarjeva 13, 2000 Maribor.
Če so izpolnjeni vsi navedeni pogoji, ponudnik vrne kupnino najpozneje v roku 10 dni oziroma nadomesti vrnjeno naročilo v skladu z željami kupca ali v skladu z medsebojnim dogovorom.
Stroške pošiljanja za vračilo naročila krije kupec. Ponudnik krije stroške pošiljanja reklamiranega gradiva le v primeru dostave napačnega gradiva; tj. če kupec ne prejme gradiva, ki ga je naročil.
 1. CENE
Vse cene so navedene v evrih, vanje je že vključen DDV.
Cena, ki je izpisana ob koncu naročila, je končna cena, sestavljena iz cene izdelka oziroma izdelkov in morebitnih popustov. Ponudnik krije stroške pakiranja in embalaže.
Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe cene. Za kupca je veljavna cena, ki je objavljena na dan njegovega naročila; tj. na dan zaključka in oddaje naročila.
 1. PLAČILNI POGOJI
Ponudnik zagotavlja naslednje načine plačila:
 • bančno nakazilo – po naročilu kupec na naveden e-naslov prejme predračun za plačilo naročenih izdelkov. Po prejemu plačila naročnik odpošlje naročene izdelke na naslov naveden v naročilu.
 • plačilo s spletno aplikacijo Paypal. Naročeno gradivo lahko kupec povsem varno plača tudi s spletno aplikacijo Paypal.
 1. VARNOST
Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja podatkov in plačil.
 1. VARNOST OSEBNIH PODATKOV
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov, ki bodo uporabljeni izključno za vodenje računov, ponudb in za ostalo potrebno dokumentacijo.
 1. PRITOŽBE IN SPORI
Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Ponudnik si bo prizadeval za obravnavanje pritožbe v čim krajšem možnem času in o tem obvestil kupca.
Ponudnik si bo prav tako prizadeval za sporazumno reševanje vseh morebitnih sporov.