Dunajska cesta 106
1000 Ljubljana

Ponedeljek – Petek, 8.00 – 16.00

Pogosto zastavljena vprašanja

Preberitepreden nas kontatktirate.

Kakšni so stroški dostave za večje nakupe knjig?

Ne glede na vaš nakup, je dostava brezplačna. A nas nakup večjega števila kontaktirajte, saj lahko prejmete še kakšne ugodnosti. Večje nakupe vam namreč avtor lahko dostavi osebno.

Lahko plačam z gotovino?

Ne. Podjetje Lisac&Lisac d.o.o. pri svojem poslovanju ne sprejema gotovine. Knjigo lahko naročite in plačate preko bančne transakcije (predračun) ali preko sistema Paypal.

Koliko časa bom čakal na knjigo?

Poštne dostave opravlja Pošta Slovenije. Podjetje Lisac&LIsac si pridržuje pravico, da odda vašo pošiljko v roku enega (1) dneva.
V kolikor ste se odločili za osebno dostavo, pa je rok dostave stvar vašega dogovora z avtorjem.

Če s knjigo ne bom zadovoljen, jo lahko vrnem?

Podjetje Lisac&Lisac d.o.o. vam zagotavlja 100% garancijo na zadovoljstvo. V koliko s knjigo niste zadovoljni, jo lahko v 15. dneh od nakupa nepoškodovano vrnete in vrnili vam bomo kupnino.

Kje vse lahko kupim knjigo?

Podjetje Lisac&LIsac d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že preko 20 let. Kot zaupanja vrednega partnerja nas sprejemajo v vseh knjigarnah in knjižnicah po Sloveniji. Tudi knjigo Zbudi Prodajalca v Sebi se bomo potrudili uvrstiti v najširše prodajne mreže.
Ali je knjiga na voljo v vaši knjigarni ali knjižnici, spremljajte našo spletno stran in povprašajte v knjigarni ali knjižnici.

Lahko knjigo vzamem na podjetje?

Seveda. V obrazcu za nakup vpišite podatke vašega podjetja in prejeli boste predračun, ki ga boste lahko upoštevali pri plačilu davka.

Kontaktirajte nas