Pogosto zastavljena vprašanja

Preberite preden nas kontatktirate.

Kakšni so stroški dostave za večje nakupe knjig?

Ne glede na vaš nakup, je dostava brezplačna. A nas nakup večjega števila kontaktirajte, saj lahko prejmete še kakšne ugodnosti. Večje nakupe vam namreč avtor lahko dostavi osebno.

Lahko plačam z gotovino?

Ne. Podjetje KBX, Matjaž Kovačič s.p. pri svojem poslovanju ne sprejema gotovine. Knjigo lahko naročite in plačate preko bančne transakcije (predračun) ali preko sistema Paypal.

Koliko časa bom čakal na knjigo?

Poštne dostave opravlja Pošta Slovenije. Podjetje KBX, Matjaž Kovačič s.p. si pridržuje pravico, da odda vašo pošiljko v roku enega (1) dneva.
V kolikor ste se dogovorili za osebno dostavo, pa je rok dostave stvar vašega dogovora z avtorjem.

Če s knjigo ne bom zadovoljen, jo lahko vrnem?

Podjetje KBX, Matjaž Kovačič s.p. vam zagotavlja 100% garancijo na zadovoljstvo. V koliko s knjigo niste zadovoljni, jo lahko v 15. dneh od nakupa nepoškodovano vrnete in vrnili vam bomo kupnino.

Kje vse lahko kupim knjigo?

Knjiga Zbudi Prodajalca v Sebi je dosegljiva tako v knjižnicah kot knjigarnah. Ne vseh in ne zmeraj. Pri zalaganju le-teh nam pomaga založnik, podjetje Lisac&Lisac d.o.o.
Ali je knjiga na voljo v vaši knjigarni ali knjižnici, spremljajte našo spletno stran in povprašajte v knjigarni ali knjižnici.

Lahko knjigo vzamem na podjetje?

Seveda. V obrazcu za nakup vpišite podatke vašega podjetja in prejeli boste predračun, ki ga boste lahko upoštevali pri plačilu davka.